Dos ferits en dos accidents de trànsit a Incles i a la capital

Un motorista de 34 anys i el conductor d'un turisme de 58 han estat traslladats a l'hospital

El cotxe accidentat aquest matí a Incles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motorista de 34 anys ha resultat ferit aquest matí quan circulava per l'avingua Mertixell d'Andorra la Vella, concretament a l'alçada del número 28. El resident conduia una motocicleta Honda NSC 110 Vision amb matrícula del Principat, segons informa la policia.

La xarxa viària del país ha estat escenari avui d'un segon accident de trànsit que ha tingut lloc a la carretera general 2,al punt quilomètric 16,6, aIncles. El succés ha estat a les 8.38 hores, quan un turisme ToyotaAVENSIS, matrícula del Principat, i una furgoneta PeugeotBOXER, matrícula espanyola, han col·lidit. El cos de bombers s'ha traslladat al lloc dels fets per retirar el vehicle de la calçada, motiu pel qual s'ha habilitat el pas alternatiufins ales 10.15 hores. L'afectat, un home de 58 anys, ha estat traslladat al centre hospitalari amb ferides de poca consideració, segons el cap de guàrdia.

Ferit un motorista de 25 anys

D'altra banda, un motorista de 25 anys va resultar ferit ahir a la nit en accidentar-se a l'avinguda Príncep Benlloch, a Andorra la Vella. El sinistre va tenir lloc a les 22.16 hores entre una motocicleta Symphony 125 R, i un turisme Kia Sportage, ambdós amb matrícula del Principat.

tracking