ELECCIONS GENERALS

Noëlia Souque serà la número 2 d'Acció a la nacional

El partit farà territorial en solitari a la Massana i amb DA a Escaldes

Noeëlia Souqie

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta d'Acció i cap de llista, Judith Pallarés, ha presentat durant la reunió del Comitè Executiu la que serà el número 2 de la llista, l’escaldenca Noëlia Souque Caldato, segons informa el partit en un comunicat. La trobada ha tingut lloc aquest dimecres al migdia on l'executiva d’Acció ha acordat convocar una Assemblea General Extraordinària per validar les llistes electorals amb les quals es concorrerà a les Eleccions Generals. En concret, els afiliats estan cridats diumenge, 12 de febrer, a les 19 hores a l’Hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany i el partit recorda que només els afiliats quehan efectuat el pagament de la quota d’afiliació, podran exercir el seu dret a vot durant l’Assemblea.

D’altra banda, també s’ha informat durant el transcurs de l’Executiva que Acció treballa actualment en la confecció de la candidatura nacional i de dues parroquials, a la Massana en solitari i a Escaldes-Engordany amb Demòcrates.

El partit informa que Souque és llicenciada en Dret Internacional i Europeu i està especialitzada en la diplomàcia europea. Ha estat dotze anys treballant a Brussel·les, centrada en els Afers Polítics de la Unió Europea i després es va especialitzar a assessorar empreses en les seves relacions amb les institucions europees. Arran d’aquest assessorament també ha establert col·laboracions clau amb organismes de les Nacions Unides, arribant a ser portaveu de l’agenda de diversitat, inclusió, igualtat de gènere i empoderament de les dones al Pacte Mundial de les Nacions Unides. Pel que fa a la seva trajectòria política, Souque sempre ha estat vinculada al liberalisme i en el seu moment va ser la militant més jove del Partit Liberal d’Andorra.

tracking