Demanen cinc mesos condicionals per no tornar un ordinador de feina

L’acusada era secretària de l’empresa i al·lega que patia problemes de cor

Porta d'entrada a la seu de la Justícia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Ministeri Fiscaldemana cinc mesos de presó condicional per a la secretària d'una empresa perapropiar-se de l'ordinador de treball mentre estava de baixa. L'acusada s'ha defensat al judici celebrat avui pel Tribunal de Corts dient que pateix problemes de cor i es trobava malament per desplaçar-se i tornar el material de feina. Tanmateix, el va retornar a lapoliciamesos després, quan l'empresa ja havia interposat la denúncia. Per la seva banda, la fiscalia ha argumentat que el podria haver tornat a través d'algun coneguti l'acusa d'intentar vendre l'ordinador per xarxes socials.

El fiscal ha aportat una prova per demostrar quela secretària va posar a la venda l'ordinador a través del seu perfil de Facebook. A l'anunci s'indicava que es venia per un valor de 1.000 euros i que havia estat comprat el 24 d'octubre del 2019. Casualment, el mateix dia que la secretària va comprar l'ordinador de treball amb latargetade crèdit de l'empresa. La dona ha manifestat,però, que es tractava de l'ordinador d'un amic que per problemesfamiliars no el podia posar ell mateix a la venda.

La defensa de la processada ha demanat l'absolució perquè ha afirmat que no es volia quedar l'ordinador i que no el va tornar abans per motius de salut.

tracking