Finances

Crèdit Andorrà rebaixa la inversió mínima de Merkaat

La plataforma s'obre per als petits inversors

Crèdit Andorrà rebaixa la inversió mínima de MerkaatCrèdit Andorrà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Merkaat és el primer servei d'inversions 100% digital d'Andorra de Crèdit Andorrà que rebaixa la inversió mínima a 6.000 euros en el seu cinquè aniversari. Això permet obrir la plataforma als petits inversors que poden accedir ara a un servei premium. Com a novetat, la plataforma ha incorporat recentment el servei de gestió discrecional de carteres per tal d'oferir una major comoditat als clients que deleguen la gestió de les seves inversions. Aquest servei permet guanyar més agilitat a l'hora de realitzar operacions i més capacitat per adaptar-se als esdeveniments econòmics i de mercats.

La plataforma digital, que inverteix en fons d'inversió i ETF, permet als clients accedir a un servei expert que ofereix una gestió integral de les seves inversions: assessorament o gestió discrecional, execució d'ordres de compra i venda, custòdia i seguiment, amb l'objectiu de rendibilitzat el seu capital de manera personalitzada.

Merkaat durant els seus cinc anys de funcionament, ha tingut unes rendibilitats superiors als índex dels principals mercats, en la majoria dels seus perfils, amb uns resultats d'entre el 2% i el 9% de rendibilitat anualitzada fa 5 anys.

La plataforma s'ha consolidat durant aquests anys com una alternatica rellevant per als inversos. Aproximadament el 95% dels clients que contracten Merkaat mantenen el seu servei a llarg termini i, durant l'any passat, la plataforma ha vist incrementat el seu volum un 20%.

tracking