ESTADÍSTICA

Les matriculacions de vehicles augmenten un 8,7% al gener

Els turismes han estat els menys inscrits amb 20 unitats per sota de l'any anterior

Les matriculacions de vehicles es redueixen un 19% al febrerARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat gener es van matricular 287 vehicles, el què suposa una variació percentual positiva del 8,7% respecte al mes de gener de l’any anterior, segons informa el departament d'Estadística aquest dilluns. Aquest mes han tingut variacions positives "Motocicletes i Ciclomotors" amb un 43,3%, "Camions i Camionetes" amb un 21,4% i "Turismes" amb un 3,8%. En canvi, "Altres" ha tingut una variació negativa del 9,1%. En els darrers 12 mesos han estat matriculats 4.649 vehicles, fet que suposat un 5,7% més respecte al període anterior, en què es van matricular 4.397 vehicles.

Tots els tipus de vehicles presenten variacions positives excepte “Turismes” amb 20 unitats menys, és a dir un 0,6% menys. Pel que fa als altres, “Motocicletes i ciclomotors” s'han matriculat 161 unitats més, el que vol dir un 18,6% més, “Camions i camionetes” amb 71 unitats més, és a dir un 23,7% més i “Altres” amb 40 unitats més, és a dir un 32% més de matriculacions.

Segons el tipus de combustible, els vehicles de gasolina segueixen sent els més populars amb 167 compres, seguits dels de gasoil amb 42 i els híbrids de gasolina no endollables amb 23.Quant als vehicles híbrids, en termes globals se n'han matriculat 60, 13 més que l'any anterior. Per últim, dels vehicles “Sense carburant”, aquest mes se n’han matriculat 8, és a dir, 4 més que al mateix mes de l’any anterior.

tracking