Dos arrestats per portar MDMA, haixix, cocaïna i marihuana

Les detencions es van produir dimarts a la frontera del riu Runer i ahir al Pas de la Casa

Edifici central de la policia.arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha dut a terme dues intervencions aquesta setmana que s’han saldat amb la detenció de dos turistes per portar drogues. La primera detenció es va efectuar dimarts a la nit a la frontera del riu Runer, quan els agents de seguretat van controlar un no resident de 30 anys que havia accedit al país amb diverses drogues. Concretament, 5,5 grams de MDMA i 19 grams d’haixix, segons va fer públic ahir el cos.

El segon arrest del cap de setmana es va produir la matinada de dijous a divendres al Pas de la Casa. Els efectius del servei d’ordre van localitzar un no resident de 26 anys que duia, també, droga a sobre. En aquest cas, es tractava de 1,5 grams de cocaïna i 5,5 grams de marihuana.

D’altra banda, el cos de seguretat va detenir ahir un resident de 28 anys a la Massana perquè tenia el permís de conduir retirat per una ordenança penal i, en la frontera amb Espanya, va arrestar un no resident de 32 anys per un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per identificar-se amb un document fals.

DETINGUT CONDUINT FENT ZIGA-ZAGUES

Un resident de 36 anys va ser detingut la matinada de dijous per donar positiu a la prova d'alcoholèmia amb una taxa de 2,26 i conduir fent ziga-zagues. La mateixa matinada, la policia va arrestar un turista de 33 anys i un resident de 42 per conduir també sota els efectes de l’alcohol.

tracking