La Seu d'Urgell

El Govern vol llançar els concursos pels vols a Londres, París i Palma de Mallorca el 2023

L'Aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell ha presentat la il·luminació que permetrà vols nocturns

El ministre Gallardo ha assistit al simulacre d'il·luminació de l'aeroport d'Andorra-la SeuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern té la voluntat de llançar tres concursos aquest any per operar vols a París, Palma de Mallorca i Londres. Així ho ha anunciat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, que ha apuntat que la destinació a Londres estarà supeditada a la possibilitat d'establir un punt duaner a la infraestructura, ja que es tracta d'un destí fora de l'espai Schengen.
D'altra banda, Gallardo ha avançat que si finalment s'arriba a un acord amb el sector privat, el vol intersetmanal a Madrid podria començar a funcionar durant la segona meitat de l'any. Ara bé, ha advertit que "si la resposta és ràpida el podríem implementar abans sense la plataforma" que el sector demana per comercialitzar els bitllets.
Finalitzen les obres d’il·luminació de l’aeroport
L'aeroport d'Andorra-La Seu ha encès aquest vespre les noves llums de la pista i la plataforma que hauran de permetre operar vols nocturns. Es tracta d'unes obres que ha assumit el govern de la Generalitat i que han suposat una inversió de més d'un milió d'euros. La prova d'avui ha estat el pas previ al test que la infraestructura haurà de superar els dies 7 i 8 de febrer amb l'Agència Espanyola de Seguretat Aèria per obtenir la certificació. El simulacre ha comptat amb la presència del ministre Gallardo u del conseller de Territori català, Juli Fernández.
tracking