Govern convoca l'FC Andorra per parlar de l'estadi

Els tricolors han renunciat a fer el seu futur estadi a Prada de Moles a causa dels sobrecostos

Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Govern ha coordinat una reunió amb l'FC Andorra per parlar de l'ús de l'Estadi Nacional davant la renúncia del club de fer el seu futur estadi a Prada de Moles a causa dels sobrecostos deguts a la conjuntura internacional, tal com va admetre ahir el president de l'entitat, FerranVilaseca. En aquest sentit, el conveni amb el Govern per l'ús de l'Estadi Nacional té vigor per a dues temporades (l'actual ila següent) i, teòricament, de cara a la campanya 2024-2025 l'entitat havia d'abandonar la instal·lació del Govern per marxar a Encamp.

Davant la renúncia dels tricolors, l'executiuha agençatuna reunió per avaluar la situació del projecte, segons ha indicat el ministre de Finances iPortaveu, CèsarMarquina: "és una llàstima que aquesta infraestructura degut a increments de preus no es pugui realitzar".

Així,Marquinaha indicat que es mantenia l'acord de l'úsde l'Estadi Nacional "de forma excepcional i per donar sortida a la possibilitat que es construís aquest a Encamp, vist que no passarà hem de tenir aquesta reunió per veure quines són les alternatives i les possibilitats que planteja el club per validar si encaixaria o no en els paràmetres establerts en el conveni inicial". A més, el Portaveu ha afirmat que "no es planteja el Governa dia d'avuicap ampliació del conveni".

tracking