INSTITUCIONS PENITENCIÀRIES

Implamentació de reunions diàries dins del Cos Penitenciari

S'ha treballat en un pla de comunicació que ha requerit l'anàlisi del funcionament intern

Les autoritats en la celebració del dia de la patrona del cos penitenciari, la mare de Déu del Remei.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció del departament d'Institucions Penitenciàries ha presentat als membres del Cos el pla elaborat amb la finalitat de millorar els canals de comunicació interna per millorar la coordinació i la interrelació entre els integrants del Cos Penitenciari i els seus departaments i incentivar l'intercanvi i la participació en els diferents projectes que s'estan duent a terme, segons informa l'executiu en un comunicat.

Així, tal com va anunciar el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, el passat mes de juliol, s'ha treballat en un Pla de Comunicació que ha requerit l'anàlisi del funcionament intern del Centre Penitenciari i dels seus protocols, en el qual han participat tant la direcció, com els oficials i sotsoficials, els agents, així com el personal tècnic i de l'administració.

El Govern informa que entre les accions presentades, s'han destacat diferents propostes i accions de millora, com la implementació de reunions diàries entre diferents unitats i nivells i de reunions periòdiques entre membres del Cos de la mateixa posició. També s'ha apuntat a la necessitat de donar visibilitat i difondre les tasques que es realitzen dins del Departament i els resultats de les mateixes tant a escala interna com de cara a la ciutadania.

A més, en la presentació d'avui s'ha destacat l'interès general mostrat per participar en aquestes iniciatives per alinear els objectius professionals dels membres amb els principis generals del Cos Penitenciari.

tracking