Educació

Àudios de l'esbroncada amb insults d'un professor del Lycée als alumnes

S’ha filtrat un àudio on se’l sent dir-los “niñatos” i “animales”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’àudio filtrat d’un professor que insulta els seus alumnes ha fet saltar les alarmes dins de l’àmbit educatiu. Els fets van succeir al centre francès Lycée Comte de Foix i en la gravació, a la qual ha tingut accés el Diari, es pot sentir al docent insultar i menysprear repetidament els seus alumnes.

El motiu aparent de l’esbroncada són els mals resultats que els alumnes havien tingut en l’examen de castellà que havien realitzat fa uns dies. A l’àudio se sent com el professor qualifica de “mierda” la prova que han fet i es refereix constantment als menors com a “niñatos” i “animales”. “Quiero que dejéis de hacer el payaso i os comportéis como alumnos y no como animales”, se sent en un moment.

Escridassant en tot moment els alumnes, el professor els adverteix que no tolerarà “l’actitud que tenen” i els informa que ell ja no treballarà més durant aquell dia; que han de respondre unes preguntes que ell escriurà a la pissarra i que qui no les entregui suspendrà amb un zero.

Cal tenir en compte que al Lycée Comte de Foix està prohibit l’ús de telèfons mòbils dins de la classe i aquesta gravació s’hauria fet d’amagat.

L'esbroncada als alumnes


tracking