El PS acusa el Govern d'"enganyar, mentir i amagar informació" sobre l'heliport

L'executiu va aprovar el projecte al novembre, però no s'ha publicat al BOPA fins avui

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, aquesta tardaJ. R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha acusat aquesta tarda el Govern d'"enganyar, mentir i ocultar informació" en relació a la construcció de l'heliport nacional. Els socialdemòcrates han convocat avui una roda de premsa sobre el projecte després que avui hagi sortit publicada al BOPA l'adjudicació d'aquesta infraestructura, dos mesos després que fos aprovada pel consell de ministres, en concret el 16 de novembre.

López ha qualificat de "molt greu" la situació que s'ha produït, tenint en compte l'intens debat que ha tingut lloc les darreres setmanes sobre l'heliport, sense que ningúde la majoria reconegués que ja era una obra adjudicada. Per aquesta raó el líder del PS ha dit que demanarà informació al Govern sobre els molts "dubtes" que encara hi ha sobre aquest projecte.

"És una nova evidència molt greu d'un Govern que menteix i amaga informació", ha insistit López, al temps que ha recordat que "no ens consta" que l'adjudicació de l'heliport nacional s'hagi explicat en cap roda de premsa posterior al consell de ministres. "Què feia aquesta informació amagada del ciutadà, a qué responia enganyar els ciutadans quan s'estava mantenint un debat al Consell General i tots els membres del Govern sabien que l'heliport ja estava adjudicat?, s'ha preguntatel president del grup parlamentari socialdemòcrata, que ha considerat els fets d'"una gravetat màxima". Per aquesta raó. López creu que les respostes de l'executiu "han d'estar a l'alçada de la tremenda gravetat del que està succeïnt". "El que no sé és per què el dia que es pren l'acord en la roda de premsa de dimecres a la tarda no s'explica i al següentdimecres no surt al BOPA, com és el procediment normal", haafegitel parlamentari del PS.

tracking