Govern

Milà destaca l'augment de dones en l'àmbit públic i privat del país

La secretària d'Estat ha participat en la IV Conferència Iberoamericana de Gènere, celebrada a Santo Domingo

La trobada de ministres i secretaris d'Estats durant la IV Conferència Iberoamericana de GènereGovern de la República Domincana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secretària d'Estat d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Teresa Milà, participa aquests dies en la IV Conferència Iberoamericana de Gènere, celebrada a Santo Domingo. Milà va intervenir ahir en un diàleg ministerial sobre inclusió, democràcia i sostenibilitat amb perspectiva de gènere, on va destacar la "necessitat de lluitar contra la desigualtat de gènere i avançar cap a una participació equitativa de les dones". La secretària d'Estat va indicar que Andorra ha "afavorit, impulsat i accelerat" la presència de les dones en l'àmbit públic i privat, segons informa l'executiu.

Tanmateix, Milà ha pres part avui de la taula rodona centrada en la sostenibilitat mediambiental amb enfocament de gènere. En el seu discurs, ha posat en relleu la importància d'integrar la perspectiva de gènere en la resposta a les catàstrofes generades per fenòmens naturals, especialment en el canvi climàtic.

tracking