Setze empreses andorranes s'exposen a FITUR

Unnic Andorra figura per primera vegada a l'estand del país

La delegació andorrana a la FITURGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fira Internacional de Turisme,FITUR2023, compta enguany amb la participació de setze empreses andorranes que s'exposen per donar a conèixer la seva oferta i novetats. Govern informa que entre elles hi figura per primer copUnnicAndorra. En aquest sentit, Marc Martos, conseller delegat de Jocs S.A., ha exposat el projecte d'oci integral a la capital espanyola i ha confirmat que l'obertura serà el 4 de març.

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, va participar ahir a la nit a la recepció prèvia oferta per la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme d'Espanya,ReyesMaroto, i el secretari general de l'Organització Mundial del Turisme (OMT),ZurabPololikashvili. Torres ha estat rebut aquest matí, juntament amb la resta de ministres presents, pels Reis d'Espanya, que han inaugurat la fira. El titular de la cartera de Turisme, ha aprofitat el desplaçament per dialogar sobre propostes turístiques amb els secretaris d'Estat d'Espanya i Portugal. A més, es reunirà amb alguns dels principals turoperadors espanyols per avaluar les perspectives futures del mercat emissor espanyol.

La delegació andorrana a la FITUR es completa amb l'ambaixador d'Andorra a Espanya, Vicenç Mateu, i el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku.

El ministre Torres amb el secretari general de l'Organització Mundial del Turisme, Zurab Pololikashvi

tracking