MoraBanc assoleix l'estalvi del 15% en el consum elèctric

L’entitat va activar al mes d’octubre un pla d’acció i sobrietat amb sis línies d’actuació

La façana de MoraBanc.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

MoraBanc ha assolit al desembre l’objectiu de reducció del 15% en el consum elèctric marcat en el Conveni d’estalvi d’energia de Govern. L’entitat, segons ha informat en un comunicat" va activar al mes d’octubre un pla d’acció i sobrietat amb sis línies d’actuació, que va permetre aconseguir els propòsits d’estalvi al passat mes de desembre.

Els eixos principals del pla de MoraBanc contemplen el control de climatització dels espais i l’aigua de les aixetes, la reducció en l’ús de la il·luminació interior i exterior, l’optimització del funcionament dels aparells electrònics i informàtics, així com una important campanya de sensibilització interna i externa.

El banc confirma que les temperatures dels espais de treball i d’atenció al públic s’han ajustat a un màxim de 20 graus a l’hivern i es fixaran en 26 graus a l’estiu, ajustant també els horaris en què estan en funcionament. Pel que fa a l’enllumenat, s’ha repensat per aprofitar al màxim la llum natural, tant a l’interior com a l’exterior, i també s’han aplicat mesures d’optimització dels llums dels espais de treball, com ara la instal·lació de sistemes LED i sensors de llum. Respecte a l’enllumenat exterior, els horaris de funcionament s’han reduït notablement i només s’encén els dies laborables des de la posta del sol fins a les 18 h.

El comunicat conclou informant que MoraBanc aplica aquest pla d’estalvi energètic en consonància amb el compromís del grup per la sostenibilitat, i responent a l’emergència derivada del canvi climàtic, més que mai la sobrietat energètica és una prioritat indiscutible per MoraBanc.

tracking