L'exgovernador de Sinaloa tenia 4,5 milions de dòlars a BPA

Juan Sigfrido Millán Lizárraga va ocular com a mínim 2,8 milions i un dipòsit de valors d'1,7 milions

Oficines de BPA.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'excap de Govern l'Estat mexicà de Sinaloa,JuanSigfridoMillánLizárraga, va amagar almenys 4,5 milions de dòlars a Andorra, segons publica el mitjà espanyol El País. Sinaloa, del Partit Revolucionari Institucional (PRI) i dirigent del país entre el 1999 i el 2004, tenia fins a 2,8 milions i un dipòsit de valors d'1,7 en un compte deBPAcompartida amb el seu germà.

MillánLizárragava ingressar el juny del 2007 un total de 240.000 dòlars procedents d'una casa de canvis mexicana. El cobrament no va ser acreditat en origen, segons indica laUifanden un informe de l'octubre del 2018. L'agost del 2008 va moure 396.000 dòlars de l'empresari de les gasolineresTomásRendónFernández, qui, segons el mateix mitjà, tenia també un compte aBPA.

El mexicà va indicar ala banca que destinaria el capital a "inversions diverses", connectant l'origen de la seva fortuna amb "estalvis patrimonials" i va indicar que volia rebre els diners mitjançant transferències a través d'un document on els clients de BPA havien d'indicar l'origen dels diners.

tracking