Estalvi energètic

Els hotels de cinc estrelles no hauran de tenir aire condicionat

L'objectiu de la modifico al reglament és reduir el consum energètic

Turistes arribant a un hotel d'EscaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els hotels i aparthotels de cinc estrelles no hauran de tenir, obligatòriament, equipaments d'aire condicionat. Així ho ha decidit avui el consell de ministres, després d'aprovar la modificació del Reglament regulador de la classificació dels establiments d'allotjament turístic de la modalitat hotelera. El canvi ve propiciat per l'actual context energètic internacional i la "necessitat de promoure mesures per assegurar el creixement sostenible de l'activitat turística". Així, amb l'objectiu de reduir el consum energètic, a partir d'ara els establiments hotelers de cinc estrelles no hauran de comptar obligatòriament amb aire condicionat.

El consell deministrestambé ha aprovat la modificació del reglament de laComissióNacional de l'Habitatge, promovent que els comuns passin de tenir una representació política a una tècnica; i el reglament relatiu a la instal·lació de sistemes de videovigilància i d'autorització d'universitats i altres institucions d'ensenyament superior privades.

Ajut de 154.630 euros als ramaders

A proposta de la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, l'executiu ha aprovat avui el pagament de l'ajut corresponent al tercer i quart trimestre de l'exercici 2022 a Ramaders d'Andorra SA per un import de 154.630 euros.

Plans d'estudi en musicologia i composició musical

Govern ha aprovat avui el decret dels plans d'estudi delsbàtxeloren musicologia i composició musical de laHumaniumInternationalUniversity, després de comptar amb l'acreditació favorableemesaper l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior(AQUA).

tracking