Detingut amb 1.990 paquets de contraban i 15 quilos de picadura al Pas

La policia va arrestar dos turistes amb 1,3 i 2,3 grams de tusi a la frontera amb Espanya

L'arrest s'ha produït a la frontera amb FrançaPolicia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home no resident de 46 anys ha estat detingut aquest dimarts al vesprecom a presumpte autor d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic per contraban de tabac, segons informa la policia en un comunicat.

L’arrest s’ha produït a la frontera amb França després que els agents de Duana el controlessin arran d’unes vigilàncies que estaven efectuant al Pas de la Casa. Els duaners l’han aturat a la sortida de la vila fronterera i l’han traslladat fins a la frontera, on han trobat dins el vehicle 1.990 paquets de tabac de diferents marques i 15 kg de picadura, tot plegat amb un valor de 8.189 euros.

El mateix dimarts la Policia també ha detingut dos homes més a la frontera del riu Runer com a presumptes autors de delictes contra la salut pública. En aquest cas, es tracta de dos no residents de 27 i 33 anys, a qui s’ha trobat en possessió d’1,3 i 2,3 grams de tusi respectivament. La droga ha donat un resultat positiu al reactiu en amfetamina i metamfetamina. L’home de 33 anys també duia 3,7 grams de marihuana.

tracking