Detingut per entrar en dos pisos del Pas la nit de Cap d'Any

La policia arresta un turista per barallar-se en un local d’oci

Un agent de la policia al Pas de la Casa.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home no resident de 24 anys va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni, contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili la matinada de dilluns al Pas de la Casa, segons un comunicat de la policia. Els fets es remunten a la nit de Cap d’Any quan l’home va entrar a un dels apartaments d’un immoble i va causar danys de consideració a la porta d’un altre, on també va accedir sense consentiment. L’home es trobava en un important estat d’embriaguesa i s’allotjava al mateix edifici.

Aquesta setmana la policia també ha arrestat un no resident de 20 anys després de ser requerits en un local d’oci nocturn del Tarter per una baralla. L’home va ser arrestar la matinada de dimecres com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per propinar un cop de puny a un dels empleats de seguretat i causar-li una ferida a la cara quan l’acompanyaven a l’exterior de l’establiment. A més, va causar danys a la porta d’accés del local i se’l va detenir també com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni.

D’altra banda, el resident de 29 anys arrestat dimarts passat, després de donar una taxa d’alcoholèmia positiva i tenir un accident, va ser localitzat a la Massana en ser alertats per un altre conductor que havia vist com presumptament havia envaït el carril contrari i havia tingut un accident amb danys materials.

tracking