SOLIDARITAT

Partit solidari entre polítics

El Champions for Unicef s'ha celebrat avui al Prat Gran d’Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Champions for Unicef ha tornat avui després de dos anys d’aturada forçosa per la pandemia, segons informa l'entitat en un comunicat. Així, elpoliesportiu del Prat Gran d’Escaldes-Engordany ha estat l'escenari de dos partits de bàsquet: a les 19 horesel Vintage amb personalitats de la vida civil i política d’Andorra. A més, aquest cap de setmana a les 20 hores acollirà el dels jugadors del MoraBanc Andorra,cap a les 20h,barrejats amb alguns dels millors esportistes del país d’altres disciplines.

En el partit vintage d'avui hi ha participat Jordi Gallardo, Laura Mas, Ferran Costa, Susanna Vela, Mònica Bonell, Rosa Gili, Justo Ruiz, Francesc Camp iJosep Majoral, entre d’altres. El xef Carles Flinch, el director d’Unicef Albert Mora o la presidenta de l’ADA Mònica Codina també hi han format part.

En el partit dels esportistes, a banda de tota la plantilla del MoraBanc Andorra, destaca la presència dels pilots de MotoGp Àlex Rins i Pol Espargaró, els ciclistes Carlos Verona, Purito Rodríguez i Louis Meintjes, els futbolistes Ilde Lima i Joan Cervós, la palista Mònica Dòria i la jugadora de rugby Carla Micas entre d’altres.

L’entrada a l’esdeveniment ha costat 5 eurosi els participants en els partits també han fet el seu donatiu solidari. Tota la recaptació serà íntegra per Unicef Andorra.

El Champions for Unicef d'aquest dimecres

tracking