CULTURA

Les activitats de FEDA Cultura han rebut 7.068 assistents

Les propostes culturals s’han adreçat especialment a la sensibilització en matèria de sostenibilitat

Els tallers han estat adaptats a 2.447 escolars dels tres sistemes educatiusFEDA CULTURA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les visites i activitats organitzades per FEDA Cultura al MW Museu de l’Electricitat, al camí d’Engolasters i a les escoles han comptat amb 7.068 assistents al llarg del 2022, superant el registre de 6.798 assolit el 2019, segons informa la companyia en un comunicat. Les propostes culturals s’han adreçat especialment a la sensibilització en matèria de sostenibilitat.

Pel que fa al MW Museu de l’Electricitat ha rebut 4.887 visitants al llarg del 2022. Durant un any en el qual el centre cultural ha acollit l’exposició temporal "Un planeta submergit pel plàstic" de James Whitlow Delano que evidencia la problemàtica mundial que representen les deixalles de plàstic i que va formar part del Festival Internacional de Fotoperiodisme Visa pour l’image i ha arribat al país gràcies a la col·laboració entre FEDA i l’Ambaixada de França a Andorra.

En aquesta línia, concretament pel que fa a les visites guiades i activitats que s’han dut a terme durant els mesos de primavera i estiu en el Camí hidroelèctric d’Engolasters, 1.396 persones hi han participat, segons destaca la companyia. A més, aquest indret compta des del 2022 amb "L’aigua i l’energia elèctrica", un

circuit autoguiat de dificultat baixa que detalla a través d’onze panells il·lustrats la història de FHASA i FEDA.

Així mateix, FEDA Cultura ha realitzat tallers adaptats a 2.447 escolars dels tres sistemes educatius, els quals dos terços s’han fet al MW Museu de l’Electricitat i un terç als centres escolars amb l'objectiu d'incidir en la importància de l’estalvi energètic.

La parapública destaca que també s’han organitzat activitats familiars adreçades a infants sobre la importància de l’aigua, la generació d’energia o la reducció i reutilització de residus i també s'han fet visites guiades al cor de la central, per conèixer com es genera l’electricitat gràcies a la força de l’aigua que arriba des d’Engolasters a la central de FEDA. Així mateix, la parapública estrenarà una

nova exposició amb les fotos premiades en el concurs fotogràfic "Una mirada sostenible".

tracking