Delicte

Localitzat a Ordino el cotxe furtat a Arinsal

El vehicle estava obert i amb les claus a dins

Imatge del cotxe sostret a ArinsalXX SS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vehicle presumptament furtat a Arinsal ha aparegut a Ordino, segons ha informat la policia que està investigant els fets. El cotxe havia desaparegut mentre estava estacionat obert i amb les claus a l'interior, segons ha esbrinat el cos de seguretat. Els agents treballen per esclarir què ha succeït ja que semblaria que el propietari hauria deixat usar el cotxe a una amiga i aquesta el va agafar per traslladar-se fins a Ordino i, per tant, no es tractaria d'un furt.

La primera informació que va rebre la policia va ser del propietari del vehicle que va avisar el servei d'ordre quan va detectar que s'havien emportat el cotxe. Així es va iniciar una recerca que ha acabat aquesta tarda perquè la policia ja havia anunciat que preveia finalitzar-la en hores perquè considerava poc probable que hagués traspassat la frontera.

El propietari del vehicle havia difós una imatge de l'automòbil a través de les xarxes socials, demanant posar-se en contacte amb ell si algú veia el turisme. Es tracta d'un Renault Megane Patente amb matrícula del Principat número L5011.

tracking