mobilitat

Nova jornada de trànsit complicat

Nova jornada de trànsit complicatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presència de visitants per les vacances de Nadal va continuar sent intensa ahir al Principat. L’afluència de visitants va fer-se notar particularment a la xarxa de carreteres del país, amb retencions de trànsit de diversa magnitud, que en alguns casos van dificultar els desplaçaments.

Segons va informar el departament de Mobilitat a través de les xarxes socials, ahir a la tarda les cues es mantenien en tres punts complicats de la xarxa: la carretera general 1 de sortida del país per la frontera hispanoandorrana, a la general 2 d’entrada a Encamp i Canillo en sentit sud, i a la general 4 d’entrada a la Massana en sentit sud.

Ja al migdia les cues es trobaven a la general 1 de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana, i a la general 2 d’entrada a Canillo en sentit sud, també un dels punts on solen formar-se retencions en les hores punta durant la temporada d’hivern.

Al matí, les cues de sortida per la frontera del riu Runer a la general 1 van arribar als dos quilòmetres. Així mateix, la nacional 145 també va registrar cues, de gairebé cinc quilòmetres de longitud, d’entrada al país per la frontera hispanoandorrana, a l’altura del municipi de les Valls de Valira. Les cues van iniciar-se a la Seu d’Urgell amb motiu d’un control policial dels mossos d’esquadra.

En territori andorrà també hi va haver retencions des de la Margineda fins a Sant Julià de Lòria, al túnel de la Tàpia en sentit sud, a la general 1 a l’avinguda Tarragona en ambdós sentits de la marxa i també a la general 2 d’entrada a Canillo en sentit sud des de les primeres hores del matí.

Retencions de trànsit, ahir.

tracking