BALANÇ DETENCIONS

Arrestat un turista per enfrontar-se a la policia al ser expulsat d'un local

Els agents han detingut 11 persones durant aquesta setmana per conduir sota els efectes de l'alcohol o les drogues

Agents de la policiaPolicia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir un turista de27anys per resistència greu, injúries i amenaces als agents del cos de seguretat. Els fets van tenir lloc el dimarts 27 de desembre a les 02.40 hores al Pas de la Casa quan l'home es trobava a l'exterior d'un local d'oci nocturn, després de forcejar amb un empleat que l'expulsava de l'interior per molestar la resta de clients. Així, la patrulla va intervenir per controlar les dues parts, momenten quèl'interessat va reaccionar de manera desproporcionada envers els agents, segons informa el cos en un comunicat.

El mateix dia, a dos quarts de quatre de la tarda, a la fronterafranco-andorrana, es va controlar un home no resident de22anys per possessió de 0,7 grams de cocaïna. En aquest sentit, dijous a les 06:15 hores es va efectuar una altra detenció per un delicte contra la salut pública. En aquest cas, la d'un home resident de37anys que va ser controlat a la frontera del riu Runer quan accedia en un taxi i en possessió de 0,8 grams de cocaïna.

El cos de seguretat assenyala que durant la darrera setmana, del 26 al 30 de desembre, pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l'alcohol o les drogues, s'han arrestat un total d'11 persones. Aquests tenen entre 19 i 59 anys i se'ls ha detingut per conduir amb taxes d'entre 0,87 i 1,84g.l.s.

tracking