Gairebé 200.000 euros per a l'arranjament dels túnels

Govern destinarà aproximadament el mateix import a la reforma dels espais de serveis del CTEO

El túnel del Pont PlaMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres d'aquest matí ha aprovat l'adjudicació directa de les obres d'arranjament de la xarxa viària de túnels a l'empresa T.P. La Coma, per un import total de 197.771,22 euros. Els treballs se centren en el túnel del Pont Pla -al túnel viari i galeria d'evacuació-, els túnels de les Dos Valires -viaductes d'accés a la boca oest, tub nord, tub sud i galeria d'evacuació i serveis-, els túnels de Sant Antoni, el túnel de la Tàpia i al túnel d'Arcalís.

En nota de premsa, l'executiu recorda que es va obrir un concurs públic que va quedar desert en presentar-se "poques ofertes i amb imports que superaven les estimacions preliminars". Motiu pel qual es va considerar, "donada la importància de l'execució de les obres", fer una adjudicaciódirecta"proporcionada al cost de l'actuació".

La reforma de l'espai de serveis del CTEO costarà 200.000 euros

A proposta de la ministra de Cultura i Esports, SílviaRiva, el consell de ministres ha aprovat avui l'adjudicaciódels treballs per a la reforma d'espais de la zona de serveis del Centre de Tecnificació d'Ordino (CTEO). La reforma costarà 202.154,58 euros i anirà a càrrec de l'empresaCOANSAU. Els treballs oferiran espais per oferir diferents serveis que ara com ara es duen a terme en zones provisionals. L'adjudicació ha estat feta de forma directa i l'executiu afegeix que les obres tenen un abast de prop de 400m2.

Adjudicades les obres a l'edifici annex al Rosaleda

Govern també ha adjudicat les obres de condicionament climàtic i instal·lacions contra incendis de l'edifici annex a l'antic hotel Rosaleda, la seu del ministeri de Cultura, a Encamp. Els treballs els durà a terme l'empresaEM-T, SA, per un import de 269.479,76 euros, per adjudicació directa per la presentació de "poques ofertes i amb imports que superaven les estimacions preliminars". Els treballs emanen de la voluntat del ministeri de Cultura de traslladar els serveis de l'Arxiu Nacional a les dependències adjacentsal Rosaleda. Així, com la projecció de les instal·lacions de climatització i seguretat contra incendis de les tres plantes de l'edifici annex per destinar-les a arxius.

tracking