Mobilitat

Cues per sortir del país per Espanya

Al matí s'han registrat retencions de fins a 5 quilòmetres a la frontera hispanoandorrana i al llarg de tota la tarda de baixada de pistes

Cues de baixada per Espanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sortida de visitants ha continuat generant retencions a tot el país al llarg d'aquesta tarda. Mobilitat registra trànsit dens de sortida a la General 1 per la frontera hispanoandorrana a l'alçada del supermercat Sant Eloi que ha anat disminuint al llarg de la tarda, però que a les nou d'aquest vespre encara es manté amb cues. Per altra banda, pel que fa a l'afectació de la xarxa viària andorrana també hi ha hagut cues a la General 2 d'entrada a Encamp i Canillo en sentit sud de baixada de pistes. A les sis, segons el departament de Mobilitat, aquestes es manteníen a la General 2 d'entrada a Encamp i a la Massana i a la RN22 de sortida del país per la frontera francoandorrana.

La contínua arribada de turistes ha causat aquest matí cues per accedir al país des de França i Espanya. De fet, al migdia encara se'n registraven a l'RN-22 d'entrada al Principat per la frontera francoandorrana, segons el departament de Mobilitat.

El gruix més gran de retencions ha tingut lloc aquest matí, entre les 11 i fins passades les 13 hores a l'N-145, la carretera que uneix la Seu d'Urgell amb la fronterahispanoandorrana, on s'hi han format cues de fins a 5 quilòmetres.

Cues a la frontera amb Espanya aquest matí

La frontera del Pas de la Casa.

tracking