Recepció al palau episcopal

Vives fa una crida a treballar en política "pel bé a llarg termini"

El Copríncep ha repassat els principals reptes del país per l'any vinent, amb la crisi energètica i el canvi climàtic al capdavant

Recepció al Palau Episcopal de la Seu d'Urgell

Recepció al Palau Episcopal de la Seu d'UrgellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arquebisbe d'Urgell i Copríncep episcopal, Joan Enric Vives, aposta "una vegada més" per l'elecció de dones i homes "generosos" que es posin a disposició del país per "la noble tasca de la política", actuant per "grans principis" i que "pensin i treballin pel bé comú a llarg termini", en referència a lesproperes eleccionsal Consell General i als comuns.

En el discurs de recepció al palauepiscopalde la Seu d'Urgell, el Copríncep també ha fet un repàsdels reptesque afronta Andorra, com el procés de negociació amb la Unió Europea; la incertesa del canvi climàtic; la guerra a Ucraïna, i les conseqüències que aquesta ha tingut sobre l'economia mundial; la crisienergètica, i la inflació dels preus dels productes. Sobre l'enfrontament a Ucraïna, Vives ha reiterat el seu suport als afectats i ha insistit a arribar a un acord internacional just que aturi el conflicte i "faci callar les armes".

El discursha conclòsamb una menció especial a la celebració l'any que ve del 30è aniversari de la Constitució i la corresponent felicitació de Nadal.

tracking