Trànsit

Mobilitat preveu l'entrada de 182.000 vehicles per Nadal

El període de màxima afluència s'espera entre el dilluns de Sant Esteve i el divendres 30

Retencions a la entrada del paísARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Mobilitat activa dissabte el dispositiu especial de trànsit per les vacances de Nadal, amb la previsió d'entrada de 182.000 vehicles fins al 8 de gener. El període de màxima afluència s'espera entre el dilluns de Sant Esteve i el divendres 30 de desembre, amb una previsió màxima aproximada de fins a 17.000 vehicles al dia tant per la frontera hispanoandorrana com per la frontera amb França.

En aquest sentit, a la frontera amb Espanya, l'horari de més afluència d'entrada es preveu que sigui entre les 17 i les 20 hores del 24 i el 26, i entre les 9 i les 14 hores la resta de dies. De sortida, les hores puntaseranentre les 17 i les 20hores. D'altra banda, a la fronterafrancoandorranales hores amb més entrada de vehicles seran entre les 8 i les 13 hores, i de 15 a les 18 hores de sortida.

El departament recorda que durant aquest període el trànsit se sol complicar en diferents punts de la xarxa viària en horari de baixada de pistes. Així, recomana consultar el directe del trànsit abans de desplaçar-se i limitar els desplaçaments en vehicle privat.

tracking