Estudi per actuar sobre l'arc del pont de la Margineda

L'empresa adjudicada determinarà l'estat de conservació del monument

La primera fase de treballs al pont de la Margineda l'any passatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha aprovat l'adjudicació de la diagnosi, el projecte constructiu i la direcció de les obres de consolidació estructural de l'arc del pont de laMargineda. El concurs públic ha recaigut a l'empresa RP2 Enginyeria per un import de 43.000 euros, segons ha informat Govern en nota de premsa. Els treballs tenen com a objectiu actuar de forma preventiva per resoldre possibles afectacions de la integritat de l'arc del pont. Es tracta de la segona fase d'actuacions sobre aquest bé declarat d'interès nacional, després que l'any passat s'actués sobre la subestructura del pont.

Així, l'estudi tècnic encarregat farà una diagnosi estructural per determinar l'estat de conservació del monument. A més, es demana un projecteconstructiud'execució que contempli la resolució de totes les patologies abans detectades.

Adjudicat el primer tram del camí del PSIVA a Encamp

Tanmateix, el consell de ministre ha aprovat l'adjudicació del primer tram del nou camí previst al Pla sectorial d'infraestructures verdes d'Andorra (PSIVA), ubicat a la parròquia d'Encamp i corresponent a la segona fase del Pla nacional. Així, es consolida el primer pas de l'acord signat fa unes setmanes amb el cònsol major d'Encamp.

El concurs públic ha recaigut sobre l'empresaProgecper un import de 119.984,77 euros i l'abast de la primera actuacióésd'uns 350 metres de longitud, anant entre el pont de lesRiberaygüesfins al'alçada de la rotonda a l'altre extrem de la carretera de lesRiberaygües.

tracking