Ajuts a tres projectes d'economia circular

Govern ha esgotat la convocatòria amb l'adjudicació dels 75.207,50 euros restants

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, va explicar ahir el projecte de llei.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres d'aquesta tarda ha aprovat nous ajuts relatius al programa obert per a la promoció de l'economia circular. En aquesta segona convocatòria, Govern ha atorgat 75.207,50 euros per a tres projectes. El primer projecte té com a objectiu el desenvolupament d'una planta pel reciclatge de residus de paper i cartó provinent de la recollida selectiva per a convertir-los en aïllament de cel·lulosa per al sector de la construcció. La segona ha estat per impulsar la distribució de cervesa en barrils reutilitzables, mentre que l'últim projecte subvencionat pel Govern ha estat per impulsar la digitalització de les llicències federatives per tal d'eliminar les targetes federatives de plàstic. Amb l'adjudicaciód'aquests ajuts es considera esgotada la convocatòria d'ajuts a l'economia circular pel 2022.

Nous ajuts a la producció ecològica de vi i a la ramaderia

El departament de Medi Ambient ha informat avui de l'aprovació de l'ajut per al foment de la producció de vi de qualitat controlada i de la producció ecològica. Concretament, s'han adjudicat 12.000 euros a tres productes del país, al celler Borda Sabaté (4.000 euros), a Casa Auvinyà (4.000 euros) i a Everest AR (4.000 euros).

A més, Govern ha aprovat la primera autorització de pagament d'un ajut directe per a conversió ecològica d'una explotació ramadera. La subvenció de 2.569,5 euros s'ha atorgat a l'explotació avícola de gallines ponedores, ubicada a la parròquia de Canillo, la qual jaha obtingutanteriorment la certificació per a la producció icomercialitzaciód'ous ecològics.

tracking