ESDEVENIMENTS

Pal Arinsal i Arcalís obriran al 100% de l'estació

Grandvalira Resorts oferirà diferents activitats durant aquest Nadal

El Pare Noel a Ordino ArcalísGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Granvalira preveu oferir més de 130 quilòmetres esquiables per Nadal, mentre Pal Arinsal i Ordino Arcalís obriran el 100% dels seus dominis, segons informa la societat en un comunicat. Així, el sector Peretol de Grandvalira estarà obert a partir del dilluns 26 de desembre.

Per altra banda, durant les festes nadalenques es preveu oferir diverses accions com lesbaixades de torxes a Soldeu el 31 de desembre a les 18 hores, a les pistes Bosc Fosc, Ós i Avet, i al Pas de la Casa, el 5 de gener a les 18 hores, a la pista Directa. En aquesta última es donarà la benvinguda a la cavalcada i espectacle de focs artificials dels Reis Mags. En aquest sentit, el domini recorda que el 23 el Pare Noel visitaràel dia 23 els jardins de neu del Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp, i les escoles de Soldeu, El Tarter i Canillo el dia 24 al matí. A Arcalís tampoc faltarà la visita del Pare Noel el dia 23 de 10 a 16 hores al’Escola d’Esquí, el jardí de neu i els restaurants. A més, l’estació comptarà amb una bústia on els més petits podran

deixar la carta.

Així mateix, el dia 24 de sesembre se celebrarà el Caga Tió ala zona de trineus i jardí de neu de Pal Arinsal, mentre que el Patge Reial recollirà les cartes de les nenes i nens per als Reis Mags el dia 4 de gener.

tracking