SALUT

Espot entrega una grua ploma a la Fundació Meritxell

El cap de Govern i les ministres Pallarès i Vilarrubla han visitat les instal·lacions de l'entitat

Les autoritats aquest matí a la fundacióFNSM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, ha visitat aquest matí les instal·lacions de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell per fer entrega del regal de Nadal a l'entitat acompanyat de la ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarès, i la ministra d'Educació iEnsenyament Superior, EstherVilarrubla, segons informa la fundació en un comunicat.

Així, les autoritats han realitzat un recorregut per les instal·lacions de l'entitat acompanyats per presidenta de la Fundació, Maria Pilar Díez i la directora general,CelineMandicóa més de les direccions de l'Àrea de l'Atenció a l'Adult i l'Envelliment, visitant els nous espais del Servei OcupacionalXeridelli el Centre de Dia Neret. Aquest últim serà l'espai on s'instal·larà la grua ploma que ha entregat Govern com a regal d'aquest Nadal.

La fundació destaca que els especialistes han explicat el funcionament de la grua a les autoritats assistents i han dut a terme una demostració amb una de les persones de l'entitat. L'aparell adquirit es tracta de la gruaplomaHOP, que permet la mobilització de les persones amb poca mobilitat, amb la finalitat que puguinexecutartotes les activitats de la vida diària o trasllats, d'una forma segura i còmoda. A més, el sistema limita els riscos de lesions tant per les persones ateses com els professionals que s'encarreguen de traslladar-los d'una superfície a una altra i contribueix a fer que la persona dugui a terme certa activitat física. Això els ajuda a mantenir-se més actius, reduint els riscos sanguinis i, en definitiva, ajudant a millorar les seves condicions de salut, segons destaca l'entitat.

tracking