Terceravia vol que el director dels agents de circulació faci d'interlocutor

El conseller Oliver Alís.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup parlamentari terceravia+Unió Laurediana+independents ha entrat a tràmit tretze esmenes a la proposició de llei de modificació de la normativa dels agents de circulació comunals. Les esmenes tenen com a objectiu, segons va declarar el partit, fer la llei més aplicable i donar-li més seguretat jurídica.

Així, d’una banda, destaquen les esmenes destinades a matisar la jerarquització del cos, per evitar possibles conflictes jeràrquics, i la definició de tasques que tenen cadascun dels càrrecs. Per exemple, el grup considera que el director ha d’efectuar la funció d’interlocutor amb altres entitats públiques, en lloc d’intermediari, tal com diu la proposició original. D’altra banda, la formació política ha definit el temps que un agent ha de ser considerat en formació abans d’esdevenir agent del servei de circulació.

Finalment, el grup parlamentari també ha realitzat una sèrie d’esmenes a l’articulat per corregir lingüísticament el text original. El conseller general Oliver Alís va comentar que espera que la proposició de llei s’aprovi aquesta legislatura.

tracking