AFERS EXTERIORS

Andorra liderarà un projecte sobre innovació a la comunitat Iberoamericana

El secretari general de la secretaria general iberoamericana, Andrés Allamand, ha visitat el Principat

Reunió de treball amb la ministra d'Afers ExteriorsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general de la Secretaria General Iberoamericana (Segib), Andres Allamand, ha visitat avui el país. En acabar la visita aquesta tarda, Allamand ha anunciat, juntament amb la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, que Andorra liderarà un projecte dins d'aquest organisme, que tractarà en concret sobre innovació, un àmbit en el qual sempre ha tingut un paper rellevant.

A més, la Segib vol aprofitar també l'experiència del país en turisme de muntanya. Allamand ha reconegut que l'organització de la cimera iberoamericana per part d'Andorra ha marcat un abans i un després quan al coneixement que hi ha als països iberoamericans sobre el país.

Allamand ha visitat Andorra oficialment, just un any després del seu nomenament com a màxim responsable d’aquest organisme internacional. El secretari ha mantingut també una reunió amb el cap de Govern, Xavier Espot, i també ho farà amb la síndica general, Roser Suñé. Durant el dia d'avui, alhora ha visitat el comú d’Andorra la Vella on s'ha trobat amb la cònsol major, Conxita Marsol, i també ha conegut de primera mà el sistema educatiu andorrà, visitant l’escola andorrana de Santa Coloma, acompanyat de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. El secretari general també s'ha reunit amb el president de la Confederació Empresarial Andorrana, Gerard Cadena.

Visita del nou secretari general de la SEGIB,Andrés Allamand

tracking