Robatori de 6.000 euros i material electrònic en dues botigues

El cos de seguretat investiga els dos furts amb força que han tingut lloc al Pas de la Casa i a Andorra la Vella

Robatori al supermercat de la vila frontereraPolicia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia investiga dos furts amb força comesos aquesta setmana, un al Pas de la Casa i, un segon, a Andorra la Vella, segons informa el cos en un comunicat.

Així, el primer es va cometre la nit de diumenge a dilluns en un supermercat a la vila fronterera d’on els autors s’haurien endut més de 6.000 euros en efectiu. I el segon va tenir lloc la la nit de dimarts a dimecres en una botiga de material electrònic d’Andorra la Vella, d’on es van sostreure ordinadors, telèfons mòbils i tauletes. Ara la Policia investiga si hi hauria més d’una persona implicada. En aquest cas, s’està analitzant encara el valor total del material furtat.

El cos remarca que es tracta de dos furts amb força sense cap relació entre ells i recorda que esdeveniments d’aquest tipus no són habituals, però en certa manera es poden incrementar en temporada d’hivern. És per això que s’insisteix en la importància que els establiments s’equipin amb bons sistemes de seguretat per tal d’evitar al màxim que puguin ser víctimes de robatoris.

tracking