Aturat el desnonament d'una dona de 73 anys

La jubilada viu amb el seu germà, de 72 anys, que pateix una discapacitat

Aturat el desnonament d'una dona de 73 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal Constitucional ha aturat provisionalment el desnonament d'una jubilada de 73 anys i el seu germà de 72, que pateix una discapacitat. Fa més de 40 anys que viuen en aquest pis i, segons explica la dona al Diari, "avui ja haurien de ser fora".

La causa del desnonament no apunta a cap impagament. Tal com detalla l'advocat dels dos germans, un net de 30 anys de la dona va dur a terme actes incívics a l'escala del bloc de pisos en algunes ocasions, i per això els veïns i el propietari els volen fer fora. Tanmateix, els afectats defensen que aquest familiar no conviu amb ells i, per tant, no hauria de ser motiu de desnonament.Per la seva part, l'advocat del propietari del pis alega que fa tres anys que els germans es van quedar sense contracte i, tot i així, no volen marxar.

De moment, l'expulsió ha quedat aturada gràcies a un recurs d'empara presentat per l'advocat de la família al Tribunal Constitucional, i els germans podran quedar-se al seu pis un temps més. Això sí, amb l'angoixa de no saber si hauran o no de marxar. I on aniran. "No puc pagar 1000 euros com es paguen aquí", confessa la jubilada.

Els objectes de la inquilina preparada per marxar

tracking