570 mil euros per obres de millora i manteniment a la General 1 i 2

Govern ha aprovat l'adjudicació de l'eixamplament de la voravia entre els carrers de Prat Salit i Costes, i dels treballs de drenatge a la zona de les Bordes d'Envalira fins al cap del Port

El ministre Víctor Filloy ha presentat el projecte avuiSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha aprovat avui dues adjudicacions per un valor total de 572.774 euros per obres a la carretera General 1 i a la General 2. Per una banda, elministrePortaveuEric Jover ha informat de l'adjudicació per 284.258,58 euros de les obres de millora de la voravia de la General 1 entre el carrer de les Costes i el carrer PratSalit, a la zona del Bon Racó d'Andorra la Vella. L'empresa adjudicatària ha estat ConstruccionsEntrimo. El projecte contempla un nou paviment i separació amb una barreraarbustivaentre els vianants i ells vehicles.

L'executiu també ha adjudicat les obres de manteniment del drenatge a la General 2, a la zona de les Bordes d'Envalirafins al cap del Port, corresponent a la fase tres dels treballs de manteniments a la zona. L'adjudicació ha estat per l'empresaTPUnitasSAU, per un import de 288.515,89 euros i un termini d'execució de cinc mesos, segons l'executiu. L'objectiu dels treballs és remodelar l'obra de drenatge just davant de l'estació transformadora de FEDA a la cruïlla de la CG2 amb la CS-280 de Grau Roig. A més,es preveula realització d'una cuneta formigonada i la millora dels pous de drenatges afectats.

El consell deministresha aprovat l'adjudicació dels treballs de reparació de la coberta-pati de l'escola de Germans de Riba d'Ordino per un preu de 65.761 euros. L'empresaadjudicatàriaés ConstruccionsPurroyi el termini d'execució previst és de dos mesos.

Assessorament tèncic per elaborar el Pla per al dret a l'habitatge

Tanmateix, Govern ha informat de l'aprovació de la prestació de serveis d'assessorament, assistència tècnica i direcció tècnica de l'elaboraciódel Pla per al dret a l'habitatge. Els serveis han recaigut sobre Celobert Arquitectura, Enginyeria i Urbanisme per un import de 50.000 euros. Jover ha explicat que l'elaboració d'aquest pla ha de servir per definir les futures necessitats de la població. En aquest sentit, indica que l'empresa adjudicada haurà de procurar la participació i col·laboració activa dels comuns i la ciutadania.

tracking