Protecció Civil

L'edifici Perecaus serà alberg provisional per a emergències

L'espai podrà acollir 60 persones i tindrà zona d'assistència sanitària, de descans i infantil

Instal·lacions de l'edifici Perecaus habilitat com a alberg temporal per a 60 personesSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'edifici Perecaus de Canillo es convertirà en alberg provisional per acollir persones en situació de vulnerabilitat per emergències ocorregudes a la parròquia o a proximitats, segons ha informat el Govern aquesta tarda després de la presentació que ha fet el departament de Protecció Civil i Gestió d'Emergència. L'equipament es converteix en el quart alberg temporal que s'habilita al país amb els del Pas de la Casa, Sant Julià i Ordino.

La instal·lació canillenca podrà acollir unes 60 persones i per garantir l'atenció als reallotjats disposarà de zona de recollida de dades, d'assistència sanitària, espai infantil i àrea de descans, entre d'altres serveis. La col·laboració entre Protecció Civil i les associacions Unió Hotelera i Autèntics Hotels permetrà que els àpats es distribuiran a travès d'un establiment hoteler situat prop de l'edifici Perecaus, indica Govern.

La previsió del Govern és que el desplegament estratègic d'albergs provisionals acabi "en els pròxims mesos" i que sumi uns 500 llits disponibles a tot el territori per a eventuals reallotjaments. La Creu Roja s'encarrega del suport logístic en aquests espais.

tracking