Naturland ha rebut uns 600 visitants diaris durant el pont

L'estació d'esquí nòrdic de La Rabassa ha pogut iniciar la temporada d’hivern en la data prevista

Els dies de més afluència han estat els dies 9 i 10 de desembre amb més de 800 visitants.Naturland

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturlandha clos aquest diumenge el pont festiu amb un balanç positiu de visitants, segons informa el domini en un comunicat. Així, la mitja de visitants per dia ha estat de 600 visitants que han arribat de manera esglaonada entre els nous dies del pont. Els dies de més afluència han estat els dies 9 i 10 de desembre amb més de 800 visitants.

Pel que fa a les activitats de neu, el dia de l'obertura el 3 de desembre, es van poder oferir les raquetes de neu i la pista de trineus infantils, gràcies a la neu caiguda pocs dies abans, a banda de l'esquí nòrdic. La ruta de raquetes es va poder mantenir fins al dia 7, i els trineus fins al dia 8. En canvi, a causa de la pluja de dijous, l'estació d'esquí nòrdic no va poder ser condicionada i això va fer derivar en el tancament provisional de pistes el divendres 9 tot i que es van poder prepararper al cap de setmana sense incidències.

Naturlanddestaca que a més de les activitats esportives i d'oci, també s'han fet les visites del Pare Noel que va rebre més de 300 persones entre pares i infants durant aquesta setmana. L'estació d'esquí laurediana ha mantingut oberta la pista verda del Prat de Conangle, amb 2 quilòmetres de pistes marcades, això ha permès vendre les entradesLaRabassa i elpaquetEmocions a Fons, ambdós productes pel visitant que vol provar l'esquí nòrdic.

Pel que fa alspròxims dies, l'estació laurediana indica que la d'esquí nòrdic queda oberta cada dia amb els 2 km actuals, la resta de pistes de l'estació i les activitats de neu de cota 2000 s'aniran obrint a mesura que les condicions de neu ho permetin. La cota 1600 es tornarà a obrir els caps de setmana durant tota la temporada d'hivern. La cota 1600 romandrà tancada el dia 25 de desembre. Després, del 26 de desembre al 8 de gener, el centre informa que tornarà a oferir els serveis diàriament.

tracking