afers exteriors

Ubach defensa a Roma “el paper essencial de les dones en la vida econòmica del país”

Ubach a Roma.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La titular d’Afers Exteriors, Maria Ubach, es troba a Roma per participar en la trobada de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO) i en l’Aliança per les Muntanyes de l’ONU, que se celebren a la capital italiana amb motiu del Dia internacional de les muntanyes, segons va informar ahir el Govern. El lema de la reunió és Les dones mouen muntanyes i la ministra va participar en una de les taules rodones d’aquest esdeveniment. Ubach va recalcar “el paper essencial de les dones” en totes les comunitats i va incidir que les andorranes “participen activament en la vida econòmica del país” i en la política amb un impuls que ha anat creixent amb el temps.

A més, va assegurar que el Govern “està fermament convençut de la contribució de les dones en l’acció col·lectiva per mitigar els impactes del canvi climàtic a les muntanyes”, segons el comunicat de l’executiu.

Així, Ubach va remarcar “la importància de l’entorn natural en la societat i en l’economia andorrana, així com el ferm compromís del Govern per la protecció de la biodiversitat i, alhora, en la lluita contra el canvi climàtic”. També va destacar el valor afegit d’organismes com la FAO en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, “especialment pel que fa a la seguretat alimentària, l’acció climàtica o la igualtat de gènere”.

tracking