Ferida lleument una dona en un accident triple a la capital

Una altra resident ha estat traslladada a l'hospital després de ser atropellada a l'aparcament d'Arcalís

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona resident de 39 anys ha resultat ferida lleument aquest migdia al carrer del Valira d'Escaldes-Engordany arran d'un accident triple. El sinistre s'ha produïtentre un turisme Mercedes-Benz AMG, amb matrícula espanyola, i una motocicleta BMW R 1200 GS, amb matrícula andorrana, al carrer del Valira amb l'entrada de l'aparcament d'un centre comercial.La passatgera de la motocicleta ha estat traslladada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, amb ferides que no han trascendit, segons ha informat el cap de guàrdia.

Per altra banda, aquest matí,una dona, resident de 46 anys, ha estat atropellada per part d'un turisme BMW X1 amb matrícula espanyola a l'aparcament d'Arcalís a Ordino. Els fets han tingut lloc a les 11.33 hores i la víctima ha estat traslladada a l'hospital sense ferides greus,segons ha informat el cap de guàrdia.

Dos ferits en dos accidents a la Massana i a la capital

Una dona resident de 56 anys va resultar ferida ahir a la General 3 al punt quilomètric5,800, a la Massana a les 17.55 hores. El sinistre va produir-se entre unturisme Opel Corsa amb una furgoneta Opel Vivaro estacionada. Els dos vehicles, amb matrícula andorrana.

Una estona més tard, a les 18.48 hores, la policia va rebre l'avís d'un accident amb tresvehicles implicats, un turisme Audi A13, un Opel Astra i un Nissan Micra, tots amb matrícula andorrana. L'incident va tenir lloc a la General 1 alpunt quilomètric 2,100, d'Andorra la Vella.El conductor de l'Opel, un home resident de 38 anys, va resultar ferit.

Les víctimes van ser traslladades a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, però es desconeix l'abast de les lesions.

tracking