Mobilitat

Retencions de sortida cap a Espanya, a la capital i la Massana

Mobilitat declara la fase groga a la General 2 a partir del port d'Envalira

Vehicles aturats en direcció a la frontera hispanoandorranaMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'increment del volum de trànsit per la presència de visitants s'ha començant a notar cap a les quatre de la tarda a la xarxa viària i ha durat fins les nou del vespre, segons ha informat Mobilitat. El matí ha transcorregut sense grans complicacions i des de les quatre les retencions es concentren en la General 1 de sortida cap a la frontera del riu Runer. El trànsit era dens a l'avinguda Tarragona en sentid nord, a l'avinguda Salou de baixada, a la General 2 d'entrada a Canillo en direcció a la capital i a la General 4 per entrar a la Massana des de les pistes d'esquí.

Pels volts de les cinc de la tarda els problemes a la Massana s'han estès a a la General 3 per entrar a la parròquia en sentit nord i la circulació en aquesta via s'ha normalitzat una hora després. A les vuit del vespre les retencions han continuat de sortida per la frontera amb Espanya, així com a l'avinguda Salou de baixada i a l'avinguda Tarragona de pujada i a la General 3 d'entrada a la Massana en sentit nord.

A més, eldepartament Mobilitat ha activat aquest vespre la fase groga per nevades a port d'Envalira. Per això, es recorda queés obligatori circular amb equipaments especials, siguin rodes de contacte o cadenes. A més, queda prohibit circular amb moto i VMP. En aquest sentit, recomanen que es prioritzi el transport públic, que es comparteixi vehicle o que els desplaçaments es realitzin a peu. A més de consultar l'estat de les carreteres abans de realitzar desplaçaments.

tracking