MANIFESTACIÓ

Govern i majoria defensen que la solució no és l'avançament electoral

Jover recorda que el Govern ja ha aplicat mesures per solucionar les problemàtiques reivindicades ahir a la marxa

La manifestació del 8 de desembre convocada pels sindicatsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Finances iPortaveu, Eric Jover,ha assegurataquest matí que la manifestació d'ahir va mostrar "problemàtiques legítimes i que compartim des del Govern" tanmateix, el ministre ha defensat que "un avançament electoral només suposaria aturar aquelles lleis que protegeixen a la ciutadania com podria ser l'increment salarial o el dels lloguers".

Per la seva banda, els grups de la majoria s'han mostrat "sorpresos" per les amenaces de vaga i pel fet que els sindicats demanessin la convocatòria electoral de forma electoral. El president del grup parlamentari Demòcrata, CarlesEnseñat, ha defensat que "no correspon als sindicats convocar les eleccions" i s'ha mostrat sorprès per les demandes del secretari general de l'USdA, Gabriel Ubach.

En aquesta línia, el president del grup parlamentariIndependet, Ferran Costa, ha reivindicat que "aquest Govern ha estatmoltmés decidit que els Governs dels països dels nostre entorn" i ha criticat aquells que "volen entrar en un ball de xifres".

Tanmateix, els dos parlamentaris han mostrat respecte per aquells que ahir es van manifestar i per l'exercici "d'un dret fonamental i legítim" com és el dret a vaga o de manifestació.

tracking