Estupefaents

Intervinguda cocaïna rosa a dos turistes a la frontera del riu Runer

La policia va arrestar un conductor de 24 anys després de tenir un accident amb una taxa d'1,95 d'alcoholèmia

Estupefaents trobats a dos turistes a la frontera del riu RunerSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els controls de la policia als vehicles que entren per la frontera del riu Runer s'han saldat amb la detenció de quatre persones per introduir estupefaents al Principat. Els primers arrestats són dos turistes, una dona i un home de 28 i 35 anys que van ser aturats dimecres passat a les set de la tarda en un control rutinari quan entraven al país i els agents van trobar en l'escorcoll 4,5 grams de tusi, l'anomenada "cocaïna rosa o cocaïna dels rics que és una barreja de cocaïna amb MDMA i LSD" i que té aquesta denominació pel color i perquè costa uns 100 euros per gram davant dels 60 euros de l'altra cocaïna, exposa el cos en un comunicat. Els detinguts també portaven 1,5 grams de cocaïna, dos segells d'LSD i 2,5 grams d'haixix.

L'altra incautació va tenir lloc ahir a les 16.45 hores quan els agents van localitzar 1,6 grams de cocaïna, 5,1 grams d'haixix, 1,3 grams de ketamina i quatre pastilles d'MDMA a dos turistes de 19 i 20 anys. Les dues troballes es van fer amb els gossos especialitzats en recerca d'estupefaents, indica el servei d'ordre.

Conductors ebris

La conducció sota els efectes de l'alcohol ha motivat l'arrest de dos persones després de patir accidents amb danys materials els últims dies, segons exposa la policia. La taxa més elevada va ser la d'1,95 grams per litre de sang que va donar un conductor resident de 24 anys que va tenir un sinistre la matinada d'ahir a les quatre de la matinada a Andorra la Vella.

L'altre arrestat accidentat va ser un turista de 20 anys que va donar positiu de 0,96 dimecres a les 22 hores després de perdre el control del cotxe a la General 2 en l'encreuament amb la carretera de Grau Roig.

La policia ha detingut aquesta setmana 11 persones per conduir sota els efectes de l'alcohol i un turista de 37 anys que va donar positiu per consum de tòxics. Un dels arrestats per alcoholèmia, un resident de 30 anys que va donar 1,57 de taxa també va donar positiu a drogues.

tracking