Protesta sindical

El manifestant detingut va trencar les ulleres a un policia

L'arrestat es un resident de 25 anys i està acusat de desobediència i insults

Tres agents de policia controlant al manifestant que va ser detingutFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home detingut anit durant la manifestació convocada per l'USd'A és un resident de 25 anys que està acusat d'un delicte contra la funció pública, contra l'honor i contra el patrimoni, segons informa la policia aquest matí. El cos de seguretat explica que els fets que van comportar l'arrest es van iniciar cap a les 20.30 hores quan "va començar a proferir insults als agents" que li van anar fent seguiment "per tal de garantir que no causés més incidents, se li va cridar l'atenció i se li va demanar que no faltés al respecte als policies". El servei d'ordre informa en un un comunicat que l'home va continuar insultant els agents que li van demanar "que sortís del nucli de la manifestació per tal de poder-lo identificar" i es va negar a la petició dels agents. El cos indica que aleshores "va començar a forcejar amb intencions d'agredir als policies posant en risc el desenvolupament de la marxa" i durant aquest forcejament va trencar les ulleres d'un dels agents i va ser detingut.

La policia remarca que una situació com la que es va produir ahir durant la mobilització dels sindicats per l'eix comercial per reclamar increment de salaris "són extremadament delicades de gestionar perquè no es pot preveure la reacció de la resta de manifestants en el moment en què es produeix l'arrest".

Fonts del cos de seguretat va informar anit que el detingut no hi era al principi de la manifestació i es va incorporar durant el transcurs de la marxa, i va ser quan va començar a proferir insults contra els policies desplegats per controlar la mobilització. Les fonts van afegir que l'home no presentava símptomes d'estar alterat per cap substància.

tracking