Esdeveniment

Andorra acollirà un competició d'eSports amb 6.000 persones

Gallardo signa un conveni que converteix el Principat en seu oficial d'Esports City League

Signatura de l'acord del ministre Gallardo amb el de CEO Encom, Arturo CastellóAndorra Business

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra espera rebre a la primavera més de 6.000 assistents en el marc de la competició de la lliga d'eSports City Fest Andorra, la primera lliga amateur d'eSports entre ciutats, segons ha anunciat avui Andorra Business. L'esdeveniment és fruit del conveni que han signat avui el ministre Jordi Gallardo i Encom, la companyia gestora de la marca DreamHack a Espanya, a València que converteix el país en seu oficial d'Esports City League. L'acord estableix que es treballarà conjuntament "en el disseny d'un escenari que integri els principals agents de la indústria i estigui alineat amb els objectius estratègics del país a l'hora d'executar cadascuna de les línies operatives que conté la llei d'eSports", assenyala en un comunicat.

Andorra Business destaca que aquestes finals apleguen milers de persones i això suposa "una plataforma de dinamització que a curt i mitjà termini activarà les relacions d'Andorra amb empreses i institucions de la indústria dels videojocs". L'acord també "inclou una part educativa, d'atracció d'empreses i missions indirectes amb els membres del grup Dreamhack" que estan presents a Alemanya, Canadà, Estats Units, Austràlia, Japó, Suècia, França, Dinamarca, Corea del Sud, Portugal o Espanya, remarca l'entitat.

Jordi Gallardo ha presentat a València el treball d'Andorra en eSports i les oportunitats d'inversió i ha manifestat que "l'acord amb Encom és un pas més dins la nostra estratègia nacional de promoció del sector dels eSports a Andorra" i ha recalcat que el Principat es vol posicionar "com una de les capitals europees dels esports amb capacitat per atreure grans competicions, empreses i seguidors, i per convertir-nos en una destinació de referència per desenvolupar negocis d'aquest sector". El CEO d'Encom, Arturo Castelló, ha afirmat que l'aposta del Govern per impulsar la indústria dels eSports "és clara i ens enorgulleix ser part d'aquest projecte, aportant tot el coneixement i experiència de la nostra companyia".

tracking