Mor una dona d'edat avançada per covid a El Cedre, a Santa Coloma

El Cedre, a Santa Coloma.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona d’edat avançada va morir el cap de setmana per covid, segons informa el ministeri de Salut. La difunta estava ingressada a l’àrea d’hospitalització del centre sociosanitari El Cedre, a Santa Coloma, però no era interna de la residència.

La defunció de la dona suposa el traspàs número 158 provocat pel coronavirus des de l’inici de la pandèmia, el març del 2020. Dimecres passat, una dona d’edat avançada també va morir a causa de la covid.

Les xifres més actualitzades de la pandèmia reflecteixen un increment de la incidència amb un total de 331 casos actius en el balanç de dimecres, 52 per sobre de la setmana anterior, i 47.219 infeccions detectades, amb 225 contagis més en els últims set dies.

Atesa la situació, el ministre de Salut, Albert Font, va insistir la setmana passada en la necessitat de mantenir les precaucions per tal d’evitar la transmissió de la covid. Així, va proclamar que el Govern “recomana l’ús de la mascareta per a situacions d’aglomeracions fortes en espais tancats com el transport públic”. Segons Font, el consell va dirigit tant a les persones amb més risc (gent gran, amb malalties cardiovasculars o respiratòries...) com a la ciutadania en general.

tracking