Dues detencions més per tràfic de drogues

La policia ja va detenir dijous un resident de 40 anys per possessió i intercanvi de drogues

Desmantellat un punt de venda de droga.sfP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir a la tarda dues persones més acusades de traficar amb drogues. El dijous, després de detenirun resident de 40 anys per possessió i intercanvi d'estupefaents, els agents van alertar que "no descartaven més detencions".

L'operació de dijous es va realitzar també a la tarda,quan els agents van veure l’home de 40 anys “amb una actitud sospitosa”, segons va informar en un comunicat. En el moment en què la policia va controlar l’home, el va trobar en possessió de dos embolcalls amb un gram i mig de cocaïna, tres cabdells de marihuana amb un pes de dos grams, una porció d’haixix de dos grams i 400 euros en bitllets petits. Així mateix, per la quantitat que duia a sobre i davant la possibilitat que pogués dedicar-se al tràfic d’estupefaents, la policia va decidir escorcollar el domicili de l’arrestat.

En aquest segon registre els agents van localitzar 422 grams més de marihuana preparada per al consum, 26 grams d’haixix i petites quantitats de cocaïna, MDMA, usualment coneguda com a èxtasi, i bolets al·lucinògens. En el pis del detingut també hi havia una bàscula de precisió, llavors per al cultiu i pots buits on havia emmagatzemat marihuana, fet que corrobora la possibilitat de dedicar-se al tràfic de drogues.

CORREUS ELECTRÒNICS FALSOS SUPLANTANT LA POLICIA

La policia va alertar ahir de l’enviament de correus electrònics fraudulents en nom del cos de seguretat i del director. En els missatges, que estan arribant a través d'una adreça no oficial amb els logotips de la policia, el Govern d’Andorra i Interpol, s’informa que s’ha obert un procés judicial contra la persona que el rep per pornografia infantil, segons va alertar el cos andorrà en un comunicat. Així, se li demana a qui ho rep que en menys de 48 hores enviï un e-mail a través d’un proveïdor generalista per rebre les instruccions necessàries per aturar el procés. La policia insisteix que aquesta mena de correus enganyosos tenen com a objectiu obtenir dades personals, demanar pagaments per sancions falses i també podrien derivar en danys informàtics. Per aquest motiu, quan es reben correus com aquests no s’ha d’obrir cap document adjunt i cal eliminar el missatge. Així mateix, recomana a les víctimes d’aquest engany que posin una denúncia amb tota la informació de la qual es disposi.

tracking