andorra telecom

Les tarifes mòbils baixen quatre euros i augmenten les dades

La quota S mantindrà el preu i incrementarà l'internet, i la M passarà de 30 a 26 euros

El portaveu d'Andorra Telecom, Carles Casadevall.Lucía Quesada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha anunciat aquest matí que a partir de demà l’operador de telefonia implantarà diverses millores en les tarifes mòbils de contracte. La tarifa S, la més utilitzada amb 21.500 usuaris, manté el preu mensual de 16 euros, però a partir d’ara disposa de 300 minuts de trucades nacionals, 30 minuts de trucades internacionals i 6 GB. Abans només en tenia 2 GB.

Pel que fa a la quota M, la segona més contractada amb 20.000 usuaris, a partir de l'1 de desembre abaixael preu a 26 euros, quatre euros menys, i incrementales seves prestacions: els minuts internacionals augmenten a 200 i les dades mòbils a 30 GB. Finalment, la tarifa XL desapareix i s’annexionaamb la L, que també es rebaixa quatre euros i costa 56 euros.

Casadevall ha puntualitzat que aquestes millores s’han pogut dur a terme gràcies a “l’augment de població dels darrers mesos”, que alhora ha derivat en un increment en les altes delínies mòbil. Tot i això, ha afirmat que tot plegat els suposarà una pèrdua d’1,5 milions d’euros.

Incidència amb la connectivitat dels mòbils

Andorra Telecom ha patit una incidència aquest matí que ha causat que alguns usuaris tinguessin problemes de connectivitat des dels mòbils. Els usuaris afectats s'han quedat sense connexió a internet sobre les 9 del matí i durant 30 minuts aproximadament, segons han manifestat alguns d'ells a les xarxes socials. La incidència ha quedat resolta a les 9.30 hores, segons ha informat Andorra Telecom.

tracking