Afers Exteriors

Ubach coneix els projectes de Cooperand a Bolívia

La ministra va mantenir una trobada telemàtica amb els responsables de l'entitat

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, al ConsellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La titular d'Afers Exteriors, Maria Ubach, va mantenir una trobada telemàtica amb els responsables a Bolívia de Cooperand amb Llatinoamèrica la setmana passada per conèixer els projectes que desenvolupa a la ciutat de Santa Cruz de la Sierra al país andí, segons ha informat el Govern avui. La ministra va reprendre així les visites a un dels projectes que finança Afers Exteriors a través de les subvencions que s'han convertit en virtuals per la pandèmia.

Ubach va conversar amb els responsables dels projectes al districte Plan 3000 que li van presentar les accions que apliquen sobre el terreny en educació digital i inserció sociolaboral de la dona, entre d'altres àmbits. La ministra va estar acompanyada de la presidenta de Cooperand, Carla Riestra, i del secretari, Sergio Würth.

Cooperand treballa a Bolívia des de fa més de 10 anys amb accions centrades en l'acollida, formació i reinserció de nenes i nens en situació de risc, oferint possibilitats d'educació i inserció sociolaboral a infants, adolescents i a les seves famílies.

tracking