Cerni Escalé serà el candidat de Concòrdia a les generals

La formació comptarà amb la co-presidència de Cerni Cairat i Olalla Losada

Cerni Escalé i Cerni Cairat a l'assemblea d'aquesta tardaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cerni Escalé,l'ex secretari del comú d'Escaldes-Engordany,serà el candidat de Còncòrdia per encapçalar la candidatura nacional de les eleccions generals. Així s'ha decidit, per unanimitat, en la primera assemblea constitutiva de la formació, en la qual ha participat la majoria de la trentena d’afiliats de la formació, que ha tingut lloc aquesta tarda al seu local d'Andorra la Vella, segons ha informat el partit en un comunicat. Els afiliats han estat convocats al congrés per validar els principis generals del partit, aprovarels estatuts i escollir els membres del Comitè Executiu, així com el cap de llista del partit a les properes eleccions generals.

Així, la formació informa que Concòrdia serà el primer partit al país a comptar ambuna co-presidència, un dels càrrecs de la qual serà incompatible amb qualsevol càrrec electe o de designació política. En aquest sentit, s'ha decidit per unanimitat, que aquesta recaigui alconseller de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat, i Olalla Losada.

Alhora, el partit afirma que s’estructurà entorn a grups de treball temàtics que seran el centre de l’acció de la formació. Per això acceptarà a residents i nacionals com a afiliats i perquè ocupin, si aquestes persones ho volen, càrrecs de responsabilitat dins del partit. Concòrdia assegura que un dels seus eixos principals és la transparència i, per tant, les reunions seran obertes a tothom que hi vulgui participar.

Els afiliats de Concòrdia a l'assemblea d'aquesta tarda

tracking